ing. RUBEN DEDDENS

Mijn naam is Ruben Deddens. Ik heb jarenlange ervaring met het aanleggen en onderhouden van de groene omgeving. Na het afronden van de opleiding Landscape engineering aan de Has Hogeschool heb ik zowel binnenlandse als buitenlandse ervaring opgedaan in het realiseren en beheren van de groene buitenruimte. Naast de praktijkervaring heb ik me voornamelijk beziggehouden met de voorbereiding en uitvoering van groene projecten in de breedste zin van het woord. Naast het technische deel heb ik erg veel interesse in innovatie, stedelijk groen en klimaatadaptatie. 

06 29 56 78 25


ruben@secgroep.nl


mr. TOM PALS

Mijn naam is Tom Pals. Als jurist ben ik actief op het gebied van aanbestedingsrecht, contractenrecht en vastgoedrecht, maar ook op andere onderwerpen die het snijvlak raken van het privaatrecht met het publiekrecht. Ik ben een praktisch ingesteld jurist die een pragmatische en doeltreffende oplossing verkiest boven ellenlange en onnodige ingewikkelde adviezen. Reeds eerder was iK werkzaam bij een wereldwijd actief advies- en ingenieursbureau en bij een aannemer op het gebied van groen. Binnen SecGroep kan ik al deze ervaringen bundelen in een nauwe samenwerking met deskundigen die werken vanuit andere disciplines en ervaringen. Dat maakt het werk van een jurist binnen SecGroep leuk en veelzijdig. 

06 30 34 33 15


tom.pals@secgroep.nl


ERIK SCHOENMAKER

Hallo! Ik ben Erik Schoenmaker. In de tien jaren dat ik als groepscontroller de spil in diverse organisaties ben geweest, heb ik deze bedrijven heringericht en voorloper gemaakt qua technologie, procesoptimalisatie en financiële gezondheid. Ik hou van innoveren en krijg energie wanneer kleine wijzigingen een groot efficiënte voordeel geven. In een tijd waarin machines en informatietechnologische ontwikkelingen werk van mensen overnemen, moet je meebewegen. In die complexe transitie kom ik  graag met simpele oplossingen die juist ondersteunend zijn. Ik kan daarom niet wachten om organisaties klaar te stomen voor de toekomst!. 

 

06 14 03 22 46


erik@secinnovate.nl